top of page

Yaklaşan Etkinlikler

Mindfulness ve Yoga Tatili

27 May Per

|

Ayvalık

Şeyda Tosçalı ve Gökçe Ergin ile Sukha Cunda'da 27-30 Mayıs tarihlerinde Mindfulness ve Yoga Tatili

Mindfulness ve Yoga Tatili
Mindfulness ve Yoga Tatili

Saat ve Yer

27 May 2021 16:00 – 30 May 2021 20:00

Ayvalık, Mithatpaşa, Cunda Adası, 15 Eylül Cd. no:71, 10405 Ayvalık/Balıkesir, Türkiye

Etkinlik Hakkında

Yoğun ve yorucu geçen bir kış döneminden sonra yeniden denizle, doğayla bir arada olmak, Yoga ve Mindfulness pratikleriyle tazelenmek isteyen herkese açık, 27-30 Mayıs tarihleri arasında bir tatil düzenliyoruz. (Tatil programı ektedir.)

Üniversiteden arkadaşım; kendisi de yoga eğitmeni olan Gökçe Ergin ile Sukha Cunda 'da hem yogalı hem de bol dinlenmeli bir tatil planladık. Biz çok heyecanlıyız, sizleri de bu heyecana ortak etmek istiyoruz.  Sukha Cunda, Cunda merkezine yürümeyle 15 dakika mesafede çok şık bir butik otel, fotoğraflarını ekte bulabilirsiniz. Otelin kapasitesi yarı yarıya düşürülüp, yeterli katılım olması durumunda dışarıdan başka misafir alınmayacak ve böylelikle tüm ortak alanları biz bize kullanacağız. Sizlerden kendi kişisel yoga eşyalarınızı yanınızda getirmenizi ve kamp boyunca eşya paylaşımı yapmamanızı rica edeceğiz.

3 gece 4 gün boyunca Mindfulness meditasyon ve nefes çalışmaları, doğada yürüme meditasyonu, Vinyasa, Yin, Yoga Terapi ve Tao Vinyasa gibi farklı stillerde yoga pratikleri ile hem çok çeşitli hareket dinamiklerini kapsayan hem de serbest zamanlarımızda bolca sohbet ettiğimiz, dinlenme ve eğlenceye vakit ayırmaya özen gösterdiğimiz bir tatil yapacağız.

Katılım ve diğer detaylar için lütfen LCV butonuna tıklayarak bilgilerinizi bırakın veya satimindstr@gmail.com adresinden bize ulaşın. 

Görüşmek dileğiyle

Bu Etkinliği Paylaş

©2024 seydatoscali 

bottom of page